Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

Тепловізійна камера Deep Learning від Hikvision

15 July, 2019

Hikvision представив тепловізійну камеру Deep Learning формату "турель".

Вона забезпечить розширені можливості виявлення пожежі в приміщенні, до яких входить сигналізація про аномальну температуру та візуальне попередження. Серія камер DS-2TD1217 / V1 знижує ризик загоряння та втрати майна.

Біспектральна технологія зображення
Камера підтримує виявлення пожежі з використанням високоякісних апаратних компонентів для захоплення зображень з використанням видимого, так і інфрачервоного світла, також званою технологією зображення з подвійним спектром.

Технологія біспектрального зображення створює попередній перегляд картинки і об'єднує зображення, які фіксують те, що викликало тривогу і допомагають персоналу швидко перевірити ситуацію.

 

Функція об'єднання зображень у двох спектрах також забезпечує більше деталей зображення в різних умовах навколишнього середовища, спрощуючи пошук прихованих об'єктів.

 

Технологія обробки зображення камери поєднує кілька методів обробки для створення найкращих результатів. Наприклад, використовується "різниця температур еквівалентного шуму" (NETD) менше 40 мК (це показник того, наскільки добре тепловізійний детектор розрізняє найдрібніші відмінності теплового випромінювання у зображенні). Це означає, що чим нижче різниця температур, що сприймається камерою, тим менше значення і краще картинка.

Сигналізація температурної аномалії
Нова тепловізійна камера також має надійну сигналізацію аномальної температури, яка активує тривогу, коли температура піднімається вище встановленого користувачем межі. Цей параметр ефективно покращує можливості попереднього попередження до виникнення пожежі та може попередити персонал служби безпеки про усунення прихованих небезпек до того, як температура досягне займання об'єкта.

У практичному застосуванні це допоможе виявити події пов'язані з курінням, особливо у районах, де куріння явно заборонено.
Наприклад, у торгових центрах чи нафтобазах. За допомогою ефективних сигналів тривоги співробітники безпеки можуть вчасно знайти і зупинити людину, що курить, щоб запобігти шкоді від пожежі, викликаної курінням.

Зменшення кількості помилкових тривог за допомогою Deep Learning
Крім того, камера містить вбудований графічний процесор для запуску алгоритмів глибокого вивчення, які ефективно допомагають у контролі та виявленні незаконних вторгнень. Інтелектуальна технологія аналізу відеоконтенту зменшить помилкові тривоги, відфільтровуючи такі фактори перешкод, як зміни освітлення або руху тварин у полі зору.

Камера може працювати в подвійному режимі - виявлення пожежі та виявлення вторгнення.
Таке рішення рекомендується використовувати у складах, музеях, центрах обробки даних та банках. Широкий кут огляду (до 90 градусів) разом із відносно невеликим і добре спроектованим корпусом камер роблять їх простими в установці та зручними у використанні.

Вам може сподобатись
7 Березня, 2023
Автомобільні комплекти відеоспостереження
Читати
15 Cічня, 2024
CBC анонсувала новий ZN-AIBOX-STD
Читати