Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

Як налаштувати перегляд реєстратора Hikvision в EZVIZ, через iVMS-4200

3 Серпня, 2017

Клієнтська програма відеоспостереження iVMS-4200 є універсальним програмним забезпеченням для роботи з пристроями Hikvision. При першому запуску найкраще відразу включити російську мову.

ц1

Програма попередить, що змінить мову лише після перезапуску.

iVMS-4200 налаштування

Перезавантажуємо програму. Відкривається панель керування.

ц2

Входимо в розділ Керування пристроємц3

Для додавання пристрою за адресою IP натискаємо кнопку «Додати». Якщо відеореєстратор знаходиться в локальній мережі, програма знайде його автоматично і відобразить його характеристики у нижній частині вікна. У цьому випадку для підключення все одно потрібно додати до параметрів підключення пароль. Натисніть подвійним клацанням миші на рядку реєстратора.

ц4

iVMS-4200 підключення до хмарного сервісу

Натомість давайте підключимо реєстратор, заведений у хмару. Для цього вибираємо в полі Організація (у лівій частині вікна) Новий тип пристрою, відзначаємо у спливаючому вікні Пристрій EZVIZ хмари P2P, натискаємо «ОК».

ц5

Потрапляємо у вікно хмарного облікового запису.ц6

Тут можна виконати реєстрацію нового хмарного облікового запису не заходячи на сайт сервісу (Реєстрація через iVMS-4200 відбувається аналогічно реєстрації через сайт або через мобільні програми, див. опис раніше).ц7

Або приєднатися до раніше створеного облікового запису.ц8

Якщо обліковий запис новий, або в нього не заведено реєстратора, натискаємо «Додати пристрій». У цьому випадку програма запросить серійний номер реєстратора та код підтвердження, що вказані на нижній стороні корпусу.ц9

Якщо реєстратор додано, його назва, IP-адреса та серійний номер відображаються у вікні.ц10

iVMS-4200 перегляд відео

Повертаємось у вкладку Панель управління, та входимо до розділу Основний ракурс.

ц11

Внизу зліва відображено назву хмарного облікового запису та чотири канали підключеного до неї реєстратора. Мишкою перетягуємо камери в область перегляду.ц12

Доступ до архіву здійснюється через Панель керування > Відтворення записів. Навігація за архівом доступна як за подіями - поле Фільтрувати в правій частині вікна, так і за часовою шкалою - нижня частина вікна.

ц13

 

Вам може сподобатись
2 Червня, 2023
Кероване рішення Hikvision Time & Attendance Managed Solution для легкого керування відвідуваністю за допомогою основних функцій контролю доступу.
Читати
27 Cічня, 2023
GANZ DMS - Безкоштовне клієнтське програмне забезпечення для серій DigiMASTER і PixelMASTER.
Читати