Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

ІЧ бар'єри Hikvision

17 Травня, 2019

Променеві сповіщувачі встановлюються на різних об'єктах, де важливо запобігти хибним спрацьовуванням від опадів, рослин, птахів, свійських тварин і забезпечити максимально швидку реакцію охоронної системи на несанкціонований перетин умовної лінії. Датчики забезпечують ефективну охорону периметра приватної території, територію офісу, ювелірного магазину, банківського сховища тощо.

Hikvision представила свої датчики діапазон виявлення: 60/100/200/250 метрів.
Оснащені потужним подвійним (D)/ потрійним (T)/ четиревенним (Q) променем, є захист від дощу, пилу та комах, захист від морозу та роси, оснащені асферичною лінзою високої якості.

Пристрій складається з передавача (трансмітер) та приймача (ресивер).

Знявши верхню кришку, ми побачимо це:

На фото модель DS-PI-D100, докладніше тут

 

Живлення: DC10.5~28V

Робочі температури: -25°C~+55°C

Тривожний вихід: DC 30V 0.5A max

У датчику можна вибрати час переривання променя, доступно 5 позицій перемикача, це дозволяє зменшити кількість помилкових тривог:

Щоб мінімізувати вплив поганих погодних умов на ослаблення інфрачервоного випромінювання, максимальна відстань добивання активного інфрачервоного променя HIKVISION у 10 разів перевищує захисну відстань.

Це означає, що виробник встановив непоганий запас потужності і датчики будуть гарантовано працювати і забезпечувати захист на заявленій відстані, датчики не мають строгого обмеження в 60 або 100 метрів, вони можуть працювати і з великою відстанню, але тоді можлива нестабільна робота через погані погодні умови. умов тощо.

Якщо ви раніше не стикалися з датчиками такого типу, вас може здивувати стандарт живлення - DC10.5~28V, а зроблено так ось для чого:

Як бачимо, напруга впливає на дальність підключення датчика.

Тривожний вихід можна використовувати для підключення до сигналізації, для зв'язку з PTZ камерою, а вихід у DC 30V 0.5A max дозволяє автономно включати сирену або освітлення (хоч і не дуже потужне).

І насамкінець, вас має приємно здивувати вартість датчиків, яка стартує від 2204 грн.

Вам може сподобатись
27 Cічня, 2023
GANZ DMS - Безкоштовне клієнтське програмне забезпечення для серій DigiMASTER і PixelMASTER.
Читати
9 Лютого, 2023
Клієнт-серверне ПЗ для ваших систем.
Читати